Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes Voorjaarsvakantie

Bent u toe aan een korte vakantie of een weekendje weg in in het voorjaar? Zoek niet verder, maar boek samen met uw familie een prachtig vakantiehuisje Veluwe in het voorjaar.

Tijdens het voorjaar genieten op de Veluwe

De winter is nog maar net voorbij, maar we staan te trappelen om weer naar buiten te gaan. Pak uw wandelschoenen en warme truien in, en geniet van de eerste tekenen van het aanstaande voorjaar. Wij bieden diverse vakantiehuisjes op de Veluwe aan. Comfort en rust zijn de belangrijkste kenmerken van een verblijf in één van onze huisjes. De moderne vakantiehuizen liggen in een gebied dat bestaat uit uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen. U hoeft er natuurlijk niet op uit, u kunt ook lekker thuisblijven met een goed boek.

Activiteiten op de Veluwe 

Indien u graag buiten bent en van beweging houdt, kunt u in de buurt van het vakantiehuisje prachtig wandelen en fietsen in de natuur. Mooie gebieden om een wandeling te maken zijn het Leuvenumse bos en het Nationaal Park De Hoge Veluwe. U kunt zelfs lokale bewoners zoals herten, reeën en wilde zwijnen tegen het lijf lopen. Daarnaast is het een leuk idee om een fiets te huren en binnendoor van dorp naar dorp te toeren. Onderweg zijn er genoeg gelegenheden om een kopje koffie met appeltaart te nuttigen.

Huur tijdens de voorjaarsvakantie een vakantiehuisje op de Veluwe

Lijkt het u nu een goed idee om het voorjaar in deze fantastische landstreek te verwelkomen, boek dan bij ons een verblijf in het mooiste bosgebied van Nederland. U hebt op onze website keus uit diverse soorten huisjes in de voorjaarsvakantie. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?