Waar wilt u heen?
Wanneer en hoelang?
Verfijn uw zoekopdracht
Prijs


Vakantiehuisjes Zomervakantie

Eén van de vele prachtige vakantiehuisje op de Veluwe huren? Goed idee. De Veluwe is een schitterend natuurgebied met gezellige dorpjes en steden, watersportmogelijkheden, bijzondere markten en fairs: tijdens de zomervakantie hoeft u zich op de Veluwe geen moment te vervelen! Maar ook rustzoekers kunnen hun hart ophalen in dit bosrijke gebied. Onze vakantiehuisjes op de Veluwe zijn een geweldig uitgangspunt voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten.

Genieten van de prachtige natuur van de Veluwe

De bossen en heidevelden van de Veluwe zijn in de zomer schitterend! Er zijn eindeloze mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Op warme zomerdagen kunt u tijdens uw wandeling of fietstocht in de schaduw van de bomen even bijkomen tijdens een pauze of picknick.
Of wat dacht u ervan eens vroeg op te staan en in de ochtendschemering op zoek te gaan naar het wild dat hier in de bossen leeft? Herten, reeën en wilde zwijnen laten zich 's zomers vooral in de vroege ochtend en 's avonds tijdens de schemering zien.
Of neemt u liever een kijkje bij de schaapskudde en wandelt u een stukje mee met de herder? In het Nationale Park worden diverse excursies aangeboden, geschikt voor jong en oud. Voor kinderen zijn er in de zomer zelfs spannende nachtsafari's met de boswachter!

Activiteiten in de zomervakantie op de Veluwe

In de omgeving van uw vakantiewoning is van alles te doen. Dit gebied staat bekend om haar bijzondere streekmarkten en braderieën. De streekproducten zijn overal te zien en te proeven. Watersporters kunnen hun hart ophalen bij het Veluwemeer. Hier kunt u zwemmen, zeilen, surfen, kanoën en suppen. Ook zijn er diverse openluchtzwembaden in de omgeving.

In steden als Arnhem, Apeldoorn en Ermelo kunt u uitstekend winkelen, bijkomen opeen terrasje en een ijsje eten. Een bezoek aan een attractiepark behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Gaat u aapjes kijken in de Apenheul, of bewondert u liever de kunsten van de dolfijnen in het Dolfinarium?

Huur voor de zomer een vakantiehuisje op de Veluwe

U hoeft zich geen moment te vervelen in dit prachtige gebied. Een vakantiehuisje op de Veluwe voor de zomervakantie is eenvoudig online te huren op onze website. Ook telefonisch staan we voor u klaar. Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie toe!

Lees meer
Lees minder

Helaas, er zijn geen resultaten

Inloggen Mijn Account

Heeft u al een account?